Over ons

Wij zijn scouts Sint-Michiel Kieldrecht en wij zetten ons al 25 jaar lang in om alle jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar  een onvergetelijke scoutcarrière te bezorgen.

We tellen rond de 120 leden, en een geangageerde leidingsploeg van 16. We zijn een gemengde scouts en iedereen tussen de 6 en 18 jaar is welkom bij ons.

Iedere zondag staan we paraat aan ons lokaal 'de sjelter'  in oud-arenberg 88B Kieldrecht. Onze preciese planning kan je vinden op het tabblad "wasdanou"

Maar scouts is zo veel meer dan activiteit van 14:00 tot 17:00. Doorheen het jaar gaan we twee keer op weekend, op kamp in de grote vakantie, spelen we samen met scoutsen uit de buurt en organiseren we verschillende evenementen. Zo organiseren we een BBQ, ontbijtmandjes, een galabal, familiedag, winterbar, carwash...

Verdere informatie over onze werking vind je terug op andere tabbladen op deze site.

Wil jij ook graag deel uitmaken van onze scouts? Kom dan op zondag naar onze lokalen en spreek iemand van de leiding aan. Deze zullen jullie met veel plezier verder helpen!

een stevige linker,
Tot op de activiteit!